17. maaliskuuta 2010

pekonisalaattia:)) namm

Moikka!
Ajattelin jakaa kansanne ihanan pekonisalaatin ohjeen.

Pekonisalaatti kahdelle
tarvitset:
kirsikkatomaatteja (250g)
viinirypäleitä (n.2dl)
kurkkua (vähintään 200g)
lehtisalaatti ruukussa
4-5 siivua pekonia
4tl kevyt ranskalainen salaatinkastike

Puolita kirsikkatomaatit ja viinirypäleet. Leikkaa kurkku pieniks paloiksi. Leikkaa pekonia pienempiin paloihin ja paista ne pannulla rapeaksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lorauta ranskalaista kastiketta salaatin päälle.
Salaatin sekaan voi laittaa myös paprikaa, omenaa, fetajuustoa, pinjansiemeniä.

Tässä annoksessa on vain 198kcal. Laskin kiloklubi.fi:n avulla:)
-Mirjam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti