25. helmikuuta 2010

Nutrilett?


Huomenta!

Tuntuu, että tuo Nutrilett-dieetti on aika suosittu. Siinähän on tarkoitus korvata koko päivän ruoat ateriankorvikkeilla, mm. pirtelöillä ja pussikeitoilla. Itse olen nyt kans pikkuriikkisen kiinnostunut tuosta dieetistä ja katselin netistä, mikä dieetti olis hyvä.



Minua kiinnostais tuo nutrilett Quick Start. Se on viiden päivän dieetti, ja yhden päivän aikana tulee syödä kuusi kertaa. En nimittäin pysty siihen, että söisin esim vain kaks kertaa päivässä.

Ja sit se et se kestää vaan 5 päivää eikä ole kovinkaan kallis. Pitää nyt miettiä jos joku kerta kokeilis. Tällä sais painon nopeesti alas ja sit tän tehostartin jälkeen pitäis vaan yrittää pitää paino hallinnassa.

Onko kellään kokemusta?

-Mirjam

5 kommenttia:

  1. Tuolla vois saada laihiksen hyvin alkuun! :) Mäkin aloin kiinnostua tuosta. Vaikka ennen oon ollut dieettejä vastaan. Mutta tuohan kestäiskin niin hetken. Liityin muuten eilen siihen kiloklubiin ja se on kieltämättä aivan mainio sivu!! Paljon tuolla paketilla olis hintaa? Löytyy kyllä varmaa googlettamallakin.

    VastaaPoista
  2. Joo! toi maksaa kai jonku 30e. mitäs oot tykänny tosta kiloklubista?:)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä tuo kiloklubi on tosi hyvä! Ainut vaan, että en oikeen voi ottaa sitä vielä käyttöön, koska en tajua sitä kuinka sillä voi laskea kaloreita. Eikö siinä saa valita tietystä ruuasta pelkkää grammamäärää paljonko tiettyä ruokaa on syönyt? Tai sitten mä en vaan osaa.. :) Täytyy harjotella! Tänään laskin kalorit vaan kalorilaskuri.fi: ssä

    VastaaPoista
  4. no siis ku sä haet jotain ruokaa, niin siihen ruoan viereen tulee sellanen oranssi nuoli, josta voi kans valita esim dl, rkl, tl tai kpl, riippuen tietysti ruoasta. en tiedä osasinko selittää:) Mut hyvä, et säki innostuit siitä:)

    VastaaPoista
  5. Kiloklubi on tosiaan hyvä systeemi. :)

    VastaaPoista